Om SIKORA

Byggföretaget i Göteborg

Om Byggföretaget i Göteborg

Göteborg har en uppsjö olika byggföretag inom olika nischer. Att konstruera en byggnad är en komplicerad process som kräver kunskap inom arkitektur, juridik och grundläggande byggnadsteknik. Därför bör du som konsument se till att alltid välja ett företag med gott rykte inom byggbranschen i Göteborg. Sikora Technology är ett byggföretag med många års erfarenhet och ett rykte som få har.

Ett byggföretag kan specialisera sig på olika nischer och projekt. Vissa jobbar mycket mot privatpersoner och bygger till exempel hus från grunden eller utför renoveringar och tillbyggnader medan andra utför större byggnationer åt till exempel företag och myndigheter. Generellt sett får man oftare förlita sig på rekommendationer och råd från vänner och bekanta när man ska hitta ett pålitligt byggföretag till sina privata projekt i Göteborg. Inom dessa olika specialiseringar finns det ytterligare specialister. Medan andra är specialiserade på till exempel uteplatser eller takläggning kan vissa arbeta med betongarbeten, utomhuspooler eller andra grövre konstruktioner. Många byggföretag har också samarbetspartners som till exempel elektriker, målare och VVS-firmor. Sikora byggfirma är inget undantag.

För att ha en byggfirma i Sverige finns det en hel del lagar och regler som reglerar hur man får och inte får arbeta. Först och främst bör du som funderar på att anlita en byggfirma se till att byggbolaget har f skattsedel och nödvändiga försäkringar, det har vi på Sikora självklart. Byggfirman Sikora har under åren byggt upp ett nätverk av trogna kunder som rekommenderar byggföretaget till andra potentiella kunder. För att uppnå ett gott rykte inom byggbranschen är det viktigt att förutom att utföra ett kvalitativt arbete även respektera kunden och dennes önskemål.

Nedan listar vi några viktiga egenskaper som Vi står för:

  • Vi är punktliga och kommer alltid i tid.
  • Vi skriver professionella, detaljerade och lätt-lästa offerter där rot avdrag tydligt framgår.
  • Vi har god kommunikation och informerar kunden om hur projektet går, så att kunden har bättre koll.
  • Vi använder arbetstiden effektivt och använder arbetsstyrkan på bästa möjliga sätt för att sträva mot att hålla deadlines.

Självklart krävs förutom detta även kunskaper inom de tekniker och metoder företagaren arbetar med. Detta uppnås bäst genom ett ständigt lärande som våra anställda genomgår på Sikora. Vår förhoppning är att vi som entreprenör skall arbeta efter dessa punkter för att få nöjda kunder och bygga en långsiktlig kundrelation.